germany language facebook topmarketing page
NAJDI V TRGOVINI:
Vaš račun znaša
0.0€ je prazna »
top_marketing
top_marketing
top_marketing
top_marketing
top_marketing
POGOJI POSLOVANJA


NAROČANJE VZORCEV

Na željo strankam pošljemo tudi vzorce artiklov po katerih povprašujejo. Pri tem se stranki zaračunajo vrednosti vzorcev, manipulativni stroški ter stroški pošiljanja (cenik pošte Slovenije).

NAROČILA

Prodaja je namenjena izključno pravnim osebam. Šifre artiklov ter njihove količine nam skupaj z vašimi podatki (naziv, naslov, davčna številka, telefon, kontaktna oseba …) pošljite na naš elektronski naslov: info@top-marketing.si ali faks: 01 83 10 185

POTRDITEV NAROČILA

Najkasneje v 24 ur po prejemu vašega naročila vam pismeno sporočamo potrditev navedenega ter javimo okviren rok dobave.

TISK

Ko naročate tisk vašega logotipa, nam pošljite dovolj kvalitetno predlogo skupaj z tekstom (po pošti, elektronski pošti v kateremkoli zapisu) Priprave za izvedbo tiska ne zaračunavamo, vendar pa je potrebno k stroškom nakupa blaga prišteti še stroške dotiskov (sitotisk, tampotisk, vezenje, lasersko graviranje …). Stroški dotiskov se zaračunavajo individualno in se obračunavajo glede na tehniko dotiska in količine odtisov.

PLAČILNI POGOJI

Vse cene so navedene brez ddv-ja. V primeru naročila blaga, ki ni plačano po predračunu, postane naročilo za prodajalca obvezujoče. Rok plačila znaša 30 dni od prevzema blaga. Naročeno in izdobavljeno ostaja v lasti Top marketinga dokler ni v celoti plačano.

RABATI

Z vsemi zainteresiranimi pravnimi osebami bomo rabat za nadaljno prodajo določili v skladu s količino naročenega blaga.

POPUSTI

Eventuelni popusti veljajo za prednaročila, naročila v večjih količinah za končnega kupca in za plačilo po predračunu.

DOBAVA BLAGA

Cene veljajo fco. skladišče prodajalca. Stroški pošiljanja – cenik pošte Slovenije po odpremi. Minimalno enkratno naročilo je v znesku 100,00 eur.

KONČNE DOLOČBE

Morebitne reklamacije je potrebno vložiti pismeno, in sicer najkasneje v osmih dneh po prejemu blaga. V primeru, da je določeni artikel razprodan, prodajalec ne more jamčiti ponovne izdobave tega artikla. Slike artiklov so simbolične. Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja po barvi, dimenzijah ali materialu.

 

Designed by B&V design 2011 - B&V design