Pogoji poslovanja

NAROČANJE VZORCEV: na željo strankam pošljemo tudi vzorce artiklov (poslovno in promocijska darila) po katerih povprašujejo. Pri tem se stranki zaračuna vrednost poslanih vzorcev, manipulativni stroški ter stroški pošiljanja (veljaven cenik pošte Slovenije).

NAROČILA: Prodaja je namenjena izključno pravnim osebam. Šifre izbranih artiklov ter njihove količine nam skupaj z vašimi podatki (naziv, naslov, davčna št., telefon, kontaktna oseba) pošljite preko obrazca (pošljite povpraševanje) na naš elektronski naslov.

POTRDITEV NAROČILA: najkasneje 24 ur po prejemu vašega povpraševanja/ naročila vam pismeno pošljemo ponudbo oziroma potrditev naročila kateri bo vključeval cene, popuste ter okvirni dobavni rok.

TISK: Ko naročate dotisk vašega logotipa na izbrane artikle nam po elektronski pošti pošljite dovolj kvalitetno sliko logotipa s pripadajočim tekstom.Priprave osnutkov za izvedbo dotiska ne zaračunavamo, vendar pa je potrebno k stroškom nakupa blaga prišteti še stroške izvedbe dotiskov (sitotisk, tampotisk, vezenje, laserska gravura …). Stroški dotiskov se zaračunavajo individualno in se obračunavajo glede na tehniko dotiska in količino izdelkov ki so dotiskajo.

PLAČILNI POGOJI: Vse cene v katalogih so navedene brez ddv-ja. V primeru blaga ki ni plačano po predračunu, postane naročeno in dobavljeno blago do celotnega plačila v lasti prodajalca. Rok za plačilo znaša 30 dni. V dogovoru s kupcem lahko izjemoma tudi 60 ali 90 dni.

POPUSTI: Eventuelne popuste strankam odobrimo glede na obseg naročila, datuma naročila, število naročenih artiklov.

DOBAVA BLAGA: Cene veljajo fco skladišče prodajalca. Možen je tudi osebni prevzem v okviru delovnega časa prodajalca. Stroški pošiljanja se obračunajo po veljavnem ceniku pošte Slovenije. Minimalno enkratno naročilo je v znesku eur 100,00 brez davka na dodano vrednost.

KONČNE DOLOČBE: Morebitne reklamacije je potrebno vložiti pismeno (preko pošte Slovenije ali na elektronski naslov prodajalca), in sicer najkasneje v osmih dneh po prejetju blaga. V primeru da zaloga naročenega artikla poide, prodajalec ne jamči izdobave tega artikla. V dogovoru s kupcem se nato njemu poda alternativni izbor ki je trenutno na zalogi in je dobavljiv. Slike artiklov v katalogih so simbolične. Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja v barvi, dimenzijah ali materialu.

Pošljite nam povpraševanje