Tisk, izsek in apliciranje etiket

Tisk in izsek etiket IZVAJAMO LE V VEČJIH KOLIČINAH

IZVAJAMO TISK ETIKET NA ROLI ALI V POLAH

Etikete na poli (mat, semi mat ali sijaj) tiskamo do maksimalne dimenzije 320 x 480 mm. Po želji se lahko razrežejo na željeno dimenzijo.
Etikete stiskane na roli stranki izsekamo na željeno obliko/dimenzijo brez dodatnih stroškov
Tako izsekane in navite etikete na kolutu so pripravljene za ročno ali strojno apliciranje na izbrane artikle. Pri tisku uporabljamo premazne ali nepremazne papirje kot tudi PP – polipropilen.

APLICIRANJE ETIKET – PRIMERA AP 360e, AP 362e ETIKETIRKE

Primerina etiketirka serije AP je odlična rešitev za polavtomatsko etiketiranje na valjasto embalažo vključno s steklenicami, pločevinkami, kozarci in tubami.
Z etiketirko serije AP boste etiketirali hitreje in bolj natančno, kar bo povečalo vašo proizvodnjo in posledično tudi prodajo vaših izdelkov.
Z etiketirko serije AP boste lahko etiketirali več kot 1200 etiket na uro.
Etikete boste prilepili brez gub, kar daje vašim izdelkom profesionalni videz.
AP360e je osnovni model. Hitro in učinkovito lepi po eno etiketo naenkrat.
AP362e je naprednejši model, ki lahko nalepi dve različni nalepki na isti izdelek. Ima vgrajen LED prikazovalnik s števcem in spominom za devet prednjih in zadnjih etiket.

APLICIRANJE ETIKET – ZA RAVNE POVRŠINE – PRIMERA AP 550e

AP550e je polavtomatska etiketirka, ki hitro, enostavno ter natančno lepi etikete na različne oblike ravnih embalaž raznih izdelkov kot so pravokotne ali koničaste steklenice, škatle, vrečke, pokrovi, pločevinke in še veliko več. Nalepke so nalepljene naravnost, brez gub in mehurčkov, natančno na želeno lokacijo. Končni izdelki imajo zato zelo profesionalen izgled, bistveno pa se poveča število izdelkov poleplejenih z etiketami na uro, v primerjavi z ročnim lepljenjem etiket.

Z AP550e etiketirko za ravne površine boste lahko lepili s hitrostjo 500 nalepk na uro. Nalepke so nalepljene natančno in brez gub, kar daje končnemu izdelku zelo profesionalen videz.

Pošljite nam povpraševanje